Russian Volume Professional Training

Be humble
Be teachable
and always keep learning

Wil je je verder ontwikkelen als wimperstylist? Dan is de Russian Volume Professional Training een perfecte aanvulling. Deze training is uitsluitend bedoeld voor ervaren wimperstylisten.

Russian Volume Professional Training

Wanneer je de klassieke beheerst, is het tijd voor de volgende stap; welkom in de wereld van volume lashing!
Deze techniek is geïnspireerd op de Russische volume techniek en onze training richt zich op de kunst van de fan.  Een wimper fan is een waaier van extensions. Met behulp van een fijne diameter wimper leer je een 2-3-dimensionale fan maken die minder dan één klassieke wimpers weegt. Door gebruik te maken van deze techniek wordt niet alleen de natuurlijke beter beschermt, het geeft ook een dikkere en vollere wimperlijn. Voor deze techniek wordt gewerkt met de dunste en zachtste wimpers uit het Flawlash assortiment. Voor de toelating tot deze training, dien je aantoonbare ervaring als gecertificeerd wimperstylist te hebben. 

Er zijn meerdere manieren om fans te creëren, daarom raden we aan om elke methode te perfectioneren.  Met volume zien klanten niet alleen een onmiddellijk verschil, maar voelen ze een verschil.

Losse lesmodules

Bij de Flawlash Academy is het mogelijk om je training zelf samen te stellen. Daardoor is elke training maatwerk en afgestemd op jouw wensen. Flawlash is de eerste in Nederland die werkt met losse lesmodules. Ideaal wanneer je gespreid wilt betalen, maar wel meteen wilt starten. Ook ben je niet verplicht om alle modules af te nemen. Onze overtuiging is dat kwaliteit het beste resultaat geeft en creatief en innovatief denken, is daarom een must!
Ben je niet in de gelegenheid om naar de salon te komen? Geen probleem, we vinden samen een manier om jou te begeleiden op afstand en toch de kwaliteit te kunnen garanderen. Denk hierbij aan skype calls en facetime, wij nemen de tijd voor je.

Manual | Russian Volume Pro
€75,-
Knowledge is power
Deze manual gaat verder waar de One by One geëindigd is. Boordevol theorie om je deze specifieke techniek van veel volume zetten, eigen te maken.
Bestel nu
Theorie | Russian Volume Pro
€100,-
It’s a theory, philosophy
Onze ervaren trainers staan voor je klaar om deze gecompliceerde techniek tot in de puntjes aan je uit te leggen. Met voorbeelden uit de praktijk en ruimte voor vragen en interactie, is dit een leerzame bijeenkomst.
Reserveer nu
Starterskit | Russian Volume Pro
€150,-
Let’s het started
Meteen beginnen? Onze starterskit is gevuld met hq producten uit ons eigen assortiment, want alleen het beste is goed genoeg. Met de starterskit kun je direct aan de slag!
Bestel nu
Praktijk | Russian Volume Pro
€100,-
Show us what you got
Laat ons zien wat jij kunt! Kom met een model naar de salon en onder professionele begeleiding, ga je zelf een prachtige set Russian Volume zetten. Wij voorzien je van tips & feedback.
Reserveer nu
Examen & Certificaat | Russian Volume Pro
€100,-
From Artist to Professional
Van artist naar professional. Met dit certificaat op zak, mag je jezelf een heuse prof noemen! Natuurlijk moet je hier wel wat voor doen. Examen doen, kan bij ons in de salon of thuis.
Reserveer nu
 

All in

Het is ook mogelijk te kiezen voor een all in training. De all in training bestaat uit 1 intensieve dag waar de 2D tm 6D lashes (4 technieken) worden behandeld. Uiteraard leert je ook verschillende creaties te maken en de refill behandelingen die hier bij horen. De all in training is alleen te volgen op locatie en niet op afstand.

All-in Russian Volume
€ 399
The best deal
Wil je alles? Dan kies je voor ons all in concept. De manual, praktijk, theorie, starterskit en examen met certificaat, voor 1 voordelige prijs. Ga aan het werk als professional en maak een statement met jouw werk!
Reserveer nu

Neem contact op

Wil je meer weten? Neem dan vooral even contact met ons op! Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken om invulling te geven aan jouw training.