Russian Volume Professional Training

Wil je je verder ontwikkelen als wimperstylist? Dan is de Russian Volume Professional Training een perfecte aanvulling. Deze training is uitsluitend bedoeld voor ervaren wimperstylisten.

Wat is Russian Volume Professional?

Wanneer je de klassieke one by one techniek beheerst, is het tijd voor de volgende stap; welkom in de wereld van volume lashingDeze techniek is geïnspireerd op de Russische volume techniek en onze training richt zich op de kunst van de fan. 

Een wimper fan is een waaier van extensions. Met behulp van een fijne diameter wimper leer je een 2-3-dimensionale fan maken die minder dan één klassieke wimpers weegt. Door gebruik te maken van deze techniek wordt niet alleen de natuurlijke beter beschermd, het geeft ook een dikkere en vollere wimperlijn. Voor deze techniek wordt gewerkt met de dunste en zachtste wimpers uit het Flawlash assortiment. Voor de toelating tot deze training, dien je aantoonbare ervaring als gecertificeerd wimperstylist te hebben. 

Er zijn meerdere manieren om fans te creëren, daarom raden we aan om elke methode te perfectioneren.  Met volume zien klanten niet alleen een onmiddellijk verschil, maar voelen ze een verschil.

Russian Volume Professional | De Training

Onze trainingsdagen zijn dinsdag en zaterdag. Bij inschrijving zullen wij contact opnemen over de beschikbare data en eventuele voorkeur.

Deze training bestaat uit 1 intensieve dag waar de 2D tm 6D lashes (4 technieken) worden behandeld. Uiteraard leert je ook verschillende creaties te maken en de refill behandelingen die hier bijhoren. Bij deze training hoort een manual waarin alle theorie beschreven wordt en een starterskit gevuld met hq producten uit ons eigen assortiment. Na het volgen van deze training en het behalen van je certificaat ben je een ware lashprofessional!

Voor de opleiding dien je zelf een model mee te nemen.

Voor wie?

Deze training is een ideale aanvulling voor in de salon wanneer je werkzaam bent als wimperstylist of schoonheidspecialist.

DAAROM KIES JE VOOR EEN FLAWLASH TRAINING:

• Doelgericht en praktijkgericht lesmateriaal

• Gratis starterkit pro t.w.v. €199-249,-

• Deskundige docenten met veel praktijkervaring

• 5 min. vanaf station Enschede of gratis parkeren voor de deur

• Max 4 cursisten per trainingsdag voor persoonlijke aandacht

•  Met je diploma van Flawlash kun je direct aan de slag !

Vragen? Laat je telefoonnummer en naam achter en we nemen z.s.m. contact met je op!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

We hebben wisselde data beschikbaar voor deze training. Is er geen beschikbare data? Bel of mail ons dan even 🙂

Maximaal 4 deelnemers per training, zodat wij onze hoogstaande kwaliteit kunnen garanderen.

bekijk de beschikbare data

De prijs voor de Flawlash Russian Volume training is € 399,- excl. btw en inclusief de bijbehorende standaard starterskit.  Aanbetaling van 10% is vereist voor definitieve aanmelding voor al onze trainingen.