One By One Artist Training

Wil je je graag verder ontwikkelen en ambieer je een carrière in als wimperstylist?
Door je training te volgen aan de Flawlash Academy, ben je op weg naar succes.
Onze training One By One Artist vereist precisie, focus en vaardigheid en daarbij dagen wij de cursisten uit om hun grenzen te verleggen.

Kies je voor kwaliteit, dan kom je bij ons. En omdat alleen het beste goed genoeg, zijn we voortdurend bezig met innoveren.

Actuele cursusdata

De data voor oktober staan open, schrijf je vandaag nog in voor onze training!

Dinsdag 9 oktober 2018
Zaterdag 20 oktober 2018
Dinsdag 30 oktober 2018

Maximaal 4 deelnemers per training, op deze manier kunnen wij garant staan voor de kwaliteit die wij willen bieden.

One By One Artist training

Met de One by One Artist training kun je direct en vol zelfvertrouwen aan de slag als Lashartist. De training bestaat uit 1 dag en deze One by One training is de belangrijkste basistraining op het gebied van wimperextensions. De dag bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte, alle ins en outs die je moet weten, komen aan bod. Na het behalen van je certificaat ben je in staat om geheel zelfstandig klanten te voorzien van wimperextensions volgens de klassieke one by one techniek. Je kunt advies geven en eventuele problemen oplossen.

Wat leer je tijdens onze training

Wij vinden het belangrijk dat je alle skills in huis hebt, voordat je aan de slag gaat als lashartist. Daarom hebben wij veel tijd gestoken in het ontwikkelen van onze trainingen. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

  • Wat zijn wimperextensions
  • Welke verschillende wimperextensions zijn er
  • Hygiëne, gezondheid en veiligheid
  • Medische aandoeningen en contra indicatie
  • Oogvormen
  • Het plaatsen van wimperextensions
  • Creëren van verschillende looks
  • Verwijderen wimperextensions
  • Refill behandelingen
  • Problemen oplossen

Trainingsdag One By One Artist

Onze trainingsdagen zijn dinsdag en zaterdag. Bij inschrijving zullen wij contact opnemen over de beschikbare data en eventuele voorkeur.

De training begint om 10.00 uur en zal van start gaan met het theorie gedeelte. Na het leren van alle belangrijke theoretische stof is het tijd voor de lunch, deze is inbegrepen. De middag staat volledig in het teken van het daadwerkelijk plaatsen van wimperextensions op een mannequin hoofd en vervolgens op een echt model. Ook het verwijderen en opvullen (refill behandeling) komt tijdens het middaggedeelte aan bod.

Voor de opleiding dien je zelf een model mee te nemen.

Starterskit

Met onze Flawlash Starterskit voor de One by One wimperextensions kun je direct van start! De kit is gevuld met onze eigen high quality producten en goed voor ongeveer 40 behandelingen. Start lashing en become a pro!

De Flawlash training experience

Flawlash staat bekend om haar hoogwaardige “feel-good trainingen”, daarom staan een ongedwongen sfeer en persoonlijke aandacht bij ons voorop.  We nemen de tijd om te luisteren naar jouw behoeften en we doen ons uiterste best om je te voorzien van alle kennis die je nodig hebt. Naast een uitgebreid trainingsprogramma, werken wij met de beste High Quality producten uit ons eigen assortiment. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor en door Flawlash.

Meld je je bij ons aan voor een training, dan ben je verzekerd van een opleiding op maat, persoonlijk contact, toegang tot YouTube instructiefilmpjes en lifetime support.

Wanneer je deze One By One Artist training succesvol afrondt, ontvang je van ons het Flawlash certificaat en kun je direct starten met je eigen salon of aan het werk gaan als lashartist.

De prijs voor de Flawlash One by One training is € 399,- excl. btw en inclusief de bijbehorende standaard starterskit.  Aanbetaling van €50 is vereist voor definitieve aanmelding voor al onze trainingen.

Graag nemen we persoonlijk contact met je op om je het beste van dienst te kunnen zijn.