One By One Artist Training

Wil je je graag verder ontwikkelen en ambieer je een carrière in als wimperstylist?
Door je training te volgen aan de Flawlash Academy, ben je op weg naar succes.
Onze training One By One Artist vereist precisie, focus en vaardigheid en daarbij dagen wij de cursisten uit om hun grenzen te verleggen.

Kies je voor kwaliteit, dan kom je bij ons. En omdat alleen het beste goed genoeg, zijn we voortdurend bezig met innoveren.

One By One Artist training | losse modulen

Jij kiest wat je wilt leren, wanneer je wilt leren en ook wat je uiteindelijk betaalt. Wel zo overzichtelijk toch?

Al onze trainingen zijn maatwerk en JIJ bepaalt zelf waar je behoefte aan hebt. Je kunt je training zelf samenstellen en kiezen uit verschillende modules. Kies je ervoor om de praktijk te ervaren bij ons op locatie? Of oefen je liever thuis aan de hand van heldere instructie video’s. Flawlash heeft veel tijd gestopt in het ontwikkelen van haar trainingen. Want iedereen is uniek en er zijn meerdere wegen die naar succes leiden.

Manual | One by One Artist
€ 75,-
Knowledge is power
De Flawlash Manual is onze lash bijbel. Een compleet naslagwerk dat we met veel zorg hebben samengesteld en waar alle kennis in staat die jij als beginnend wimperstylist nodig hebt, vanuit hier kun je direct beginnen met de praktijk.
Bestel nu
Theorie | One by One Artist
€100,-
It's a theory, philosophy
Theorie saai? Nee hoor! Onze ervaren trainers brengen de theorie tot leven. Met voorbeelden uit de praktijk en door het delen van ervaringen, is theorie een stuk minder saai.
Boek nu
Starterskit | One by One Artist
€150,-
Let's get started!
Met onze Flawlash Starterskit kun je direct van start! De kit is gevuld met onze eigen hq producten en goed voor ongeveer 40 behandelingen. Start lashing en become a pro!
Bestel nu
Praktijk | One by One Artist
€100,-
Show us what you got
Laat ons zien wat je kunt! Neem een model mee naar de salon en in drie uur tijd gaan we alle theorie in praktijk brengen. Je krijgt van ons insructies, tips en feedback en je model gaat met een prachtige set wimperextensions naar huis.
Boek nu
Examen & Certificaat | One by One Artist
€100,-
Welcome to the team
Een Flawlash certificaat is meer waard. Ben je door ons opgeleid dan ben je in staat om kwaliteit te kunnen bieden. Een Flawlash certificaat krijg je dus niet zomaar! Je kunt examen doen op locatie of op afstand, graag spreken wij dit persoonlijk met je af.
Bestel nu

Liever alles all in?

Wil je graag het complete pakket afnemen? Dan is ons all in concept geschikt voor jou! Je volgt alle modulen en wij zijn er om jou te begeleiden. Omdat een training bij ons altijd maatwerk is, is het ook mogelijk om het all in pakket vanuit huis te volgen. Middels Skype of FaceTime coachen we jou op afstand, bekijken we je werk en geven we feedback. Ook nemen we de tijd om de theorie rustig door te nemen met je door te nemen. Woon je in de buurt? Dan kom je bij ons in de salon theorie en praktijk volgen. Waar je ook voor kiest; met deze one by one artist training, kun je direct aan de slag als wimperstylist.

All- in | One by One Artist
€ 425
Complete training
Kies je voor all in one, dan heb je de meest complete training en kun je zelfverzekerd als wimperstylist aan de slag. De all in one training bestaat uit: Manual, theorie, praktijk, starterskit en examen + certificaat. Je voordeel is maar liefst 100 euro.
Bestel nu

De Flawlash training experience

Flawlash staat bekend om haar hoogwaardige “feel-good trainingen”, daarom staan een ongedwongen sfeer en persoonlijke aandacht bij ons voorop. We nemen de tijd om te luisteren naar jouw behoeften en we doen ons uiterste best om je te voorzien van alle kennis die je nodig hebt. Naast een uitgebreid trainingsprogramma, werken wij met de beste High Quality producten uit ons eigen assortiment. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor en door Flawlash.

Meld je je bij ons aan voor een training, dan ben je verzekerd van een opleiding op maat, persoonlijk contact, toegang tot YouTube instructiefilmpjes en lifetime support.

Graag nemen we persoonlijk contact met je op om te horen hoe jouw training eruit moet komen te zien. 

Wil je meer over onze trainingsstage weten? Vul het inschrijfformulier in en 1 van onze trainers neemt contact met u op

Voor welke cursus wilt u zich aanmelden:

Flawlash one by one ArtistFlawlash Russian Volume ProfessionalFlawlash One by one ProfessionalFlawlash Volume LiftTrainingsstage