Henna Brow Training

De trend van dit moment, Henna Brow styling! Volg onze training en begin zelf als Henna Brow stylist.
De training duurt 1 dag, vol advies, gezelligheid & kennis! Lees wat het inhoudt en bekijk de aankomende beschikbare data. 

Wat is Henna Brow styling?

Met Henna vullen we de wenkbrauwen op om ze te later herleven. Deze methode is zeer geschikt voor mensen met micro pigmentatie, grijze wenkbrauwen of permanente make-up. Houdt normale wenkbrauw verf niet? Dan is Henna de uitkomst. 

Henna is een natuurlijk product, vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Daardoor is het risico op een bepaalde vormen van allergie veel lager. Geweldig toch om aan je klanten te introduceren? The summer is coming, boek een cursus & make your customers happy!

Henna-brow-workshop-enschede
Cursus wimperextensions Enschede

Henna Brow styling | De Training

Onze trainingsdagen zijn woensdags, donderdags en zaterdag. Bij inschrijving zullen wij contact opnemen over de beschikbare data en eventuele voorkeur.

Deze training bestaat uit 1 intensieve dag waar de Henna brow technieken worden behandeld. Je leert het stylen en shapen en kleuren met 100% natuurlijke henna. De basis in de kleuren maar ook het mengen van kleuren. Uiteraard leert je ook brow mapping te maken en de nazorg die hier bijhoort. Bij deze training hoort een manual waarin alle theorie beschreven wordt en een starterskit gevuld met high quality producten uit ons eigen assortiment. Na het volgen van deze training en het behalen van je certificaat ben je een ware henna browprofessional!

Voor de opleiding dien je zelf een model mee te nemen.

Voor wie?

Deze training is een ideale aanvulling voor in de salon wanneer je werkzaam bent als wimperstylist of schoonheidspecialist. Maar ook hartstikke leuk zonder professionele ervaring maar als je wel veel inetersse, liefde & ambitie hebt om het te leren!

Of je nu een salon hebt of vanuit huis styled, Henna brow styling is een geweldige aanvulling voor je als stylist. Denk aan combi-deals samen met extensions! Summer is coming..we all want to look pretty!

Inschrijven? Klik hier, of neem contact op via het formulier voor meer informatie!

DAAROM KIES JE VOOR EEN FLAWLASH TRAINING:

• Doelgericht en praktijkgericht lesmateriaal

• Gratis starterkit pro t.w.v. €199-249,-

• Deskundige docenten met veel praktijkervaring

• 5 min. vanaf station Enschede of gratis parkeren voor de deur

• Max 4 cursisten per trainingsdag voor persoonlijke aandacht

•  Met je diploma van Flawlash kun je direct aan de slag !

Vragen? Laat je telefoonnummer en naam achter en we nemen z.s.m. contact met je op!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

We hebben wisselde data beschikbaar voor deze training. Is er geen beschikbare data? Bel of mail ons dan even 🙂

Maximaal 4 deelnemers per training, zodat wij onze hoogstaande kwaliteit kunnen garanderen.

bekijk de beschikbare data

De prijs voor de Henna Brow training is € 299,- excl. btw en inclusief de bijbehorende standaard starterskit.  Aanbetaling van 50,- is vereist voor definitieve aanmelding voor al onze trainingen.