Over ons

Ontstaan vanuit passie voor het vak is Flawlash een expert op het gebied van wimperextensions. Hier lees je in het kort iets meer over ons. Mocht je vragen hebben, neem gerust even contact met ons op.

Flawlash by Shirl

Wij bieden het allerbeste op het gebied van wimperextensions. Met ons totaal concept op dit gebied, ben je bij ons het juiste adres voor hq producten, behandelingen en trainingen.

Wij geloven in SCHOONHEID VANUIT HET HART en dat een GLIMLACH de ALLERMOOISTE OOGOPSLAG geeft.

Onze MAGISCHE  producten zorgen voor ONGELOOFLIJKE TRANSFORMATIES.. en onze speciale ‘FEEL-GOOD’ behandelingen laten jou het #wokeuplikethis gevoel zelf ervaren.

Onze missie is: er is niets mooier is dan anderen mooi maken….

En daarom willen we jou laten STRALEN van BINNEN en BUITEN!

Over ons

Stap in onze wereld en zie hoe kwaliteit altijd het beste resultaat geeft. Onze trainingen zijn innovatief en uniek in Nederland. Met ons eigen merk (Flawlash) kiezen wij voor high quality producten waar we niet alleen zelf mee werken, maar die inmiddels in binnen-en buitenland verkocht worden. We doen graag waar we het beste in zijn en dat zie je ook terug in onze salon. Wij bieden uiteenlopende behandelingen op het gebied van wimper- en wenkbrauwstyling. Met zorg en aandacht maken we van elke behandeling een feel good ervaring en ga je gegarandeerd met een glimlach naar huis.

Wij willen jou laten stralen van binnen en buiten!