ONE BY ONE TECHNIEK

Dit houdt in dat we op bijna elke eigen wimper een wimper extension zetten. Deze speciale techniek kost wat meer tijd en moeite dan andere technieken, maar het resultaat is het zeker waard! Door de one by one techniek zien de wimpers er erg natuurlijk uit. Ook blijven ze langer zitten dan wimpers die gezet zijn met een andere technologie, namelijk 4 tot 7 weken.
 

Doordat de extensions op de eigen wimpers zijn gezet, vallen ze uit wanneer de eigen wimper ook uitvalt. Dit is een natuurlijk proces: op elk oog heeft een mens ongeveer 90 wimpers, dus het is logisch dat wimpers soms uitvallen. Wanneer u bij een minder goede salon uw wimpers laat zetten, kan het zijn dat de extensions niet op voldoende wimpers zijn geplaatst. In eerste instantie lijken de wimpers dan heel mooi, maar bij de eerste uitval ziet u dan al dat er wimpers missen. Natuurlijk vinden wij het heel belangrijk dat u ook op lange termijn plezier hebt van uw wimpers. Daarom zijn wij erg zorgvuldig in het zetten van wimpers, en bieden we u op deze website informatie over het onderhouden van de wimpers.

Dat wimperextensions ontzettend handig en tijdbesparend kunnen zijn spreekt voor zich. Het bespaart u een hoop tijd als u s’ochtends geen tijd hoeft te steken in het aanbrengen van make-up. Toch zijn sommige mensen onzeker over het laten zetten van wimpers. Je hoort wel vaker dat mensen bijvoorbeeld bang zijn voor wipperuitval. Tegenwoordig zijn de technieken en materialen echter verbeterd, waardoor kans op verhoogde wipperuitval een stuk minder is geworden. Ook let onze wipperspecialist goed op bij het zetten van de extensions. Sommige mensen hebben broze of dunne en lichte wipperhaartjes, die niet goed geschikt zijn voor extensions. 

Maak Afspraak

NIEUW! LVL behandeling

LVL oftewel de Lash Volume Lift!

LVL is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt.
Bij LVL wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.

Wat is LVL?
Wimperlifting van LVL Lashes is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een  wimperkrultang worden hierdoor overbodig. LVL Lashes  is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de LVL-techniek worden de wimpers verlengd, om een  sprekende blik te krijgen.

Voordelen wimperlifting
1. Resultaat 2 a 3 maanden zichtbaar.
2. U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling.
3. Voelt licht en natuurlijk aan voor de klant
4. Ogen lijken groter.
5. Geeft een natuurlijke uitstraling.
6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
7. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.
8. Goede marge op behandelprijs.
9. Snel uw investering terugverdiend.
10. Wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig
 
Wat is het verschil tussen LVL en Wimperpermanent?

Met Wimperlifting van LVL Lashes lift u uw natuurlijke wimpers. 
Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent!
Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. LVL Lashes Wimperlifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met  wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

Maak Afspraak

Feather Lashes

coming soon

Maak Afspraak

Feather Lashes

coming soon

Maak Afspraak

Russian Volume Prepared Fans

De uitvinding van nu! De kant en klare Russian Volume Fans van Flawlash. Wil jij graag het effect van Russian  Volume maar geen tijd of geduld om lang in de stoel te zitten? Porbeer dan de prepared Russian Volume Fans. Ze zijn beshikbaar in 3D t/m 7D, dus kies zelf je gewenste flawless look!

Maak Afspraak