Permanente Make Up wenkbrauwen: MICROBLADING

Wat is microblading?

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up.
Met microblading kunnen we de perfecte en meest natuurlijke wenkbrauw creëren. We tekenen elk haartje individueel met een microblading-blade en kiezen dezelfde kleur pigment als de natuurlijke wenkbrauwharen, zodat we het meest natuurlijke resultaat krijgen. We kijken hierbij naar de vorm van het gezicht en volgen de eigen haargroei richting.

Waarom microblading?

  • Je bent het zat om iedere dag je wenkbrauwen te tekenen.
  • Je wilt dat je wenkbrauwen er altijd goed uitzien; Wanneer je net wakker bent, op vakantie en zelfs tijdens het sporten!
  • Elk haartje dat mist, wordt individueel getekend. Deze manier van brow styling zorgt voor het meest natuurlijke effect.
  • Microblading geeft een open blik en kan een liftend effect geven.

Duurzaamheid van microblading

De houdbaarheid van het pigment hangt af van huidtype en levenswijze (veel zonnen, cosmetische behandelingen enz.).
Wij geven onze klanten mee dat de resultaten zichtbaar blijven tussen de 1- 3 jaar.
Ongeveer een maand na de eerste behandeling kan een touch-up uitgevoerd worden, hierbij worden eventuele minder goed gepakte gedeeltes bijgewerkt. Wij raden een jaarlijkse touch-up behandeling aan om het mooiste resultaat te behouden.

De procedure

Het is voor ons van groot belang om duidelijk inzicht te hebben in de wensen en verwachtingen van de klant. Voordat we van start gaan met de behandeling, volgen we dan ook onderstaande procedure:

  • In een intakegesprek bespreken we eerst de wensen van de klant en kijken we naar de conditie van de eigen wenkbrauwen.
  • Daarna tekenen we de wenkbrauwen met een potlood net zolang tot de klant helemaal tevreden is.
  • Door middel van een fotoprogramma kijken we of de wenkbrauwen symmetrisch zijn.
  • We kiezen de kleur die het beste bij de eigen haarkleur en huidskleur past.
  • De behandeling duurt ongeveer 2 uur en na de behandeling zullen de wenkbrauwen nog een beetje rood zijn. Deze roodheid na de behandeling verdwijnt binnen een dag.

Veiligheid

Safety first! Veiligheid en gezondheid van de klant staat bij ons voorop. Wij zijn hierin gebonden aan bepaalde richtlijnen, die wij strikt naleven en waar elke salonmedewerker zich aan dient te houden.
Voor de behandeling gebruiken we alleen goedgekeurde pigmenten (geen giftige stoffen en hypoallergene pigmenten) en voor iedere klant wordt een nieuw mesje gebruikt.
We doen alles volgens de hygiënische standaards en regels van de GGD en tevens zijn wij in het bezit van een geldige vergunning van de GGD.

Maak Afspraak

Epileren

Zie wat een mooi gevormde wenkbrauw met je gezicht doet!

 Onze speciale 3-stap’s techniek geeft je de ideale wenkbrauwvorm voor je gezicht. Voor elk oog houden we rekening met je gelaatstrekken, zodat je de juiste wenkbrauwvorm krijgt die bij je botstructuur past. Klaar voor stralende wenkbrauwen!

Overbodige haartjes epileren we weg, en je wenkbrauwen zijn weer helemaal ‘ON FLEEK’!

Maak Afspraak

FLAWLASH BROW TREATMENT

De Flawlash BROW TREATMENT is de snelste en meest complete manier om je favoriete features niet alleen te fatsoeneren, maar zelfs te perfectioneren. Wil je een grotere oogopslag of je algehele look een lift geven? Na deze behandeling zie je er mooi en verzorgd uit!

Je wenkbrauwen worden compleet onder handen genomen door onze professional ‘brow expert’, inclusief waxen, verven en epileren. Tevens wordt uitgebreid advies gegeven over hoe jij wenkbrauwen zelf kunt bijwerken!

Maak Afspraak

Waxbehandeling wenkbrauwen

De wenkbrauwwax van Flawlash is de snelste manier om je favoriete features niet alleen te fatsoeneren, maar zelfs te perfectioneren.

Wil je een grotere oogopslag of je algehele look een lift geven? Na deze behandeling zie je er mooi en verzorgd uit.

Maak Afspraak

Verven

Word wakker met make-up! Met een vleugje kleur zien je wenkbrauwen en wimpers er natuurlijker en voller uit, voor een perfect en prachtig resultaat! De brow- stylisten van Flawlash geven je wenkbrauwen en wimpers een mooi kleurtje zodat ze van licht en dun naar vol en gezond.

Maak Afspraak

 

Brow styling

Flawlash is hét adres voor eyecatching wenkbrauwen. Als officiële brow stylist houden wij voornamelijk van tailor-made, wij geloven niet in sjablonen. We zoeken graag naar de perfecte vorm, om jouw gezicht zo mooi mogelijk te laten uitkomen. Door middel van waxen, met een zeer milde wax die alleen aan de haartjes hecht en niet aan de huid. Voor het pijnloos en doeltreffend verwijderen van zelfs de kleinste donshaartjes.

Zijn je wenkbrauwen erg verschillend van vorm? Dan gaan we meestal uit van de breedste wenkbrauw, en stellen we een groeiplan op om de andere wenkbrauw in dezelfde vorm te laten terug groeien. We epileren in ieder geval nooit meer dan nodig is en gaan voor een mooi resultaat op de lange termijn. Houd je meer van een andere vorm, niet volgens de laatste trends? Geen probleem. uiteindelijk gaat het erom dat jij jezelf mooi vindt.

Maak Afspraak