Permanente Make Up wenkbrauwen: MICROBLADING

Wat is microblading?

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met microblading kunnen we de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren. We tekenen elk haartje individueel met een microblading-blade en kiezen de juiste kleur pigment als uw natuurlijke wenkbrauwharen, zodat u het meest natuurlijke resultaat krijgt. We kijken naar de vorm van het gezicht en volgen de eigen haargroei richting.

Waarom microblading?

  • Je bent het zat om iedere dag je wenkbrauwen te tekenen Je wilt dat je wenkbrauwen er altijd goed uitzien. Wanneer je net wakker bent, op vakantie en zelfs tijdens het sporten
  • Elk haartje dat mist wordt individueel getekend, dit zorgt het voor het meest natuurlijke effect Het resultaat wordt aangepast met de juiste kleur de juiste vorm en juiste haargroeirichting Het geeft een open blik en kan een liftend effect geven Duurzaamheid van microblading
  • De houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype en levenswijze (veel zonnen, cosmetische behandelingen enz.)
  • De resultaten blijven tussen de 1 tot 3 jaar Een maand na de eerste behandeling kunt een touch-up laten uitvoeren, hierbij worden eventuele minder goed gepakte gedeeltes bijgewerkt • Een jaarlijkse Touch-up behandeling wordt aanbevolen om het mooiste resultaat te behouden De procedure
  • We bespreken eerst met u, uw wensen en de conditie van de eigen wenkbrauwen Daarna tekenen we de wenkbrauwen met een potlood net zolang tot u helemaal tevreden bent
  • Door middel van een fotoprogramma kijken we of de wenkbrauwen symmetrisch zijn Kiezen de kleur die het best bij eigen haarkleur en huidskleur past De roodheid na de behandeling verdwijnt binnen een dag De behandeling duurt gemiddeld 2 uur Veiligheid • Voor de behandeling gebruiken we alle goedgekeurde pigmenten (geen giftige stoffen en hypoallergene pigmenten)
  • Voor iedere klant wordt een nieuw mesje gebruikt We doen alles volgens de hygiënische standaards en regels van de GGD Wij zijn in het bezit van een geldige vergunning van de GGD.
Maak Afspraak

Epileren

Zie wat een mooi gevormde wenkbrauw met je gezicht doet!

 Onze speciale 3-stap’s techniek geeft je de ideale wenkbrauwvorm voor je gezicht. Voor elk oog houden we rekening met je gelaatstrekken, zodat je de juiste wenkbrauwvorm krijgt die bij je botstructuur past. Klaar voor stralende wenkbrauwen!

Overbodige haartjes epileren we weg, en je wenkbrauwen zijn weer helemaal ‘ON FLEEK’!

Maak Afspraak

FLAWLASH BROW TREATMENT

De Flawlash BROW TREATMENT is de snelste en meest complete manier om je favoriete features niet alleen te fatsoeneren, maar zelfs te perfectioneren. Wil je een grotere oogopslag of je algehele look een lift geven? Na deze behandeling zie je er mooi en verzorgd uit!

Je wenkbrauwen worden compleet onder handen genomen door onze professional ‘brow expert’, inclusief waxen, verven en epileren. Tevens wordt uitgebreid advies gegeven over hoe jij wenkbrauwen zelf kunt bijwerken!

Maak Afspraak

Waxbehandeling wenkbrauwen

De wenkbrauwwax van Flawlash is de snelste manier om je favoriete features niet alleen te fatsoeneren, maar zelfs te perfectioneren.

Wil je een grotere oogopslag of je algehele look een lift geven? Na deze behandeling zie je er mooi en verzorgd uit.

Maak Afspraak

Verven

Word wakker met make-up! Met een vleugje kleur zien je wenkbrauwen en wimpers er natuurlijker en voller uit, voor een perfect en prachtig resultaat! De brow- stylisten van Flawlash geven je wenkbrauwen en wimpers een mooi kleurtje zodat ze van licht en dun naar vol en gezond.

Maak Afspraak

 

Brow styling

Flawlash is hét adres voor eyecatching wenkbrauwen. Als officiële brow stylist houden wij voornamelijk van tailor-made, wij geloven niet in sjablonen. We zoeken graag naar de perfecte vorm, om jouw gezicht zo mooi mogelijk te laten uitkomen. Door middel van waxen, met een zeer milde wax die alleen aan de haartjes hecht en niet aan de huid. Voor het pijnloos en doeltreffend verwijderen van zelfs de kleinste donshaartjes.

Zijn je wenkbrauwen erg verschillend van vorm? Dan gaan we meestal uit van de breedste wenkbrauw, en stellen we een groeiplan op om de andere wenkbrauw in dezelfde vorm te laten terug groeien. We epileren in ieder geval nooit meer dan nodig is en gaan voor een mooi resultaat op de lange termijn. Houd je meer van een andere vorm, niet volgens de laatste trends? Geen probleem. uiteindelijk gaat het erom dat jij jezelf mooi vindt.

Maak Afspraak