Het gezicht achter Flawlash | Maak kennis met Shirl

Shirley van Genderen oprichtster Flawlash

Hi, ik ben Shirley van Genderen, trotse oprichter en eigenaar van Flawlash by Shirl. Met het starten van mijn eigen bedrijf is een grote droom in vervulling gegaan. Hard work pays off en ik ben vooral heel erg gelukkig dat ik nu dagelijks kan werken aan mijn droom.

Hoe het begon

Voordat ik besloot om mijn ware passie voor creativiteit en schoonheid achterna te gaan, had ik een fulltime carrière. Ik werkte als manager, trainer, coach en was daarnaast moeder.
Een auto-ongeval zorgde er echter voor dat ik mijn functie niet meer volledig kon uitoefenen. Een onzekere periode brak aan, ik zat meer thuis en moest revalideren.
Omdat ik geloof dat je met een negatieve gedachtegang geen positieve veranderingen teweegbrengt, begon ik met veel enthousiasme aan een cursus tot wimperstylist. Zo kon ik vanuit huis, in mijn eigen tempo en luisterend naar mijn lichaam aan de slag gaan. Al vrij snel bouwde ik een klantenbestand op en leerde ik de ins en outs van deze, voor mij, compleet nieuwe wereld.

Toen het bedrijf waarvoor ik 18 jaar werkzaam was, failliet ging, besloot ik mijn hart te volgen! Want ik wilde niets liever dan het moederschap combineren met het achterna gaan van mijn droom: Een eigen, uniek merk en concept neerzetten dat uitstraalt wat elke vrouw zou moeten uitstralen: Kracht, zelfvertrouwen, inspiratie en jouw eigen unieke schoonheid, waar je trots op bent!

Het merk Flawlash

Zo was ik vaak niet tevreden met de producten die ik gebruikte en vond ik dat de theorie en praktijk van de cursussen te beknopt waren voor hetgeen ik wilde overbrengen als professional richting mijn klanten. En ik besloot hier verder mee aan de slag te gaan. Want welke klant wil wimperextensions die niet goed aanvoelen? Of een stylist die door onvoldoende kennis geen kwaliteit kan garanderen?

Ik besloot al mijn liefde, tijd en energie te steken in het onderzoeken en ontwikkelen van producten tot ik uiteindelijk een geweldige productlijn had die ik wilde showen aan de buitenwereld. Met oog voor luxe en schoonheid, wilde ik een concept neerzetten dat zou kloppen tot in detail. En met mijn eigen merk Flawlash is dat gelukt! Zo heeft Flawlash de zachtste en meest natuurlijke lichtgewicht wimperextensions op de markt gebracht met een glossy en matte afwerking.

Het mooiste resultaat

Waar ik het meest trots op ben?
De allermooiste oogopslag en de prachtige glimlach waarmee mijn klanten de salon verlaten!

Flawlash biedt inmiddels een totaalconcept in de wimperbranche als groothandel, opleidingsinstituut en LASH & BROW- salon in Twente.

Je bent van harte welkom in onze salon! Maar ook via de website, per mail en via onze social media kanalen beantwoorden we graag jullie vragen.

Flawlash beauty from the heart