Maak kennis met Shirl 

MAAK KENNIS MET SHIRL VAN GENDEREN | OPRICHTER FLAWLASH

Voordat ik besloot om mijn ware passie voor creativiteit en schoonheid achterna te gaan, had ik een fulltime carrière als moeder, manager, trainer en coach. Een auto-ongeval zorgde ervoor dat ik mijn functie niet meer volledig kon uitoefenen. Een onzekere periode brak aan, ik zat meer thuis en moest revalideren. Omdat ik geloof dat je met een negatieve gedachtegang je geen positieve veranderingen teweegbrengt, begon ik met veel enthousiasme aan een cursus wimperstylist.  Zo kon ik vanuit huis, in mijn eigen tempo en luisterend naar mijn lichaam aan de slag gaan. Al vrij snel bouwde ik een klantenbestand op en leerde de ins en outs van deze voor mij- compleet nieuwe- wereld. 

 Zo was ik niet tevreden met de producten die ik gebruikte en vond ik dat de theorie en praktijk van de cursussen te beknopt was voor hetgeen ik wilde overbrengen als professional naar mijn klanten. Want welke klant wil wimperextensions de niet goed voelen? Of een stylist die door onvoldoende kennis niet de kwaliteit van het vak kan waarborgen? 

Toen het bedrijf waarvoor ik 18 jaar werkzaam was failliet ging, besloot ik mijn hart te volgen! Want ik wilde niets liever dan het moederschap combineren met het achterna gaan van mijn droom: Een eigen, uniek merk en concept neerzetten dat uitstraat wat elke vrouw zou moeten uitstralen: Kracht, zelfvertrouwen, inspiratie en jouw eigen unieke schoonheid, waar je trots op bent! 

 Als persoon met liefde voor mooie verpakkingen en oog voor schoonheid begon ik mijn zoektocht naar een product en concept dat moest kloppen tot in detail.   

 Ik stak al mijn liefde, tijd, en energie in het onderzoeken en ontwikkelen van producten tot ik eindelijk een geweldige productlijn had die ik wilde showen aan de buitenwereld. Zo heeft Flawlash de zachtste, meest natuurlijke lichtgewicht wimperextensions op de markt gebracht met een glossy en matte afwerking.  

 HET RESULTAAT? 

 De allermooiste oogopslag door een prachtige glimlach van mijn klanten!  

Flawlash biedt inmiddels een totaalconcept in de wimperbranche als groothandel, opleidingsinstituut en LASH & BROW- salon in Twente, waar je natuurlijk van harte welkom bent!