Call your friends & plan een leuke avond uit! We zitten dicht bij het NS station & de binnenstad, dus na de Henna Brow workshop kun je nog samen het terras op met jullie perfect brows!

Henna_Brow_Cursus_Enschede

Wat zijn henna brows?

Met Henna vullen we de wenkbrauwen op om ze te laten herleven. Deze methode is zeer geschikt voor mensen met micro pigmentatie, grijze wenkbrauwen of permanente make-up. Houdt normale wenkbrauw verf niet? Dan is Henna de uitkomst. 

Henna is een natuurlijk product, vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Daardoor is het risico op een bepaalde vormen van allergie veel lager. The summer is coming, schrijf je in voor de workshop & make your brows happy!

wat ga je leren?

Tijdens de workshop beginnen we, of course, met een drankje & leggen we uit wat Henna Brow verven eigenlijk inhoudt.

Verder leren we je de perfecte vorm te creëren, door middel van brow-mapping en duiken we in de wereld van Henna kleuren mengen, hoe je de juiste kleur bepaald en hoe je de Henna aanbrengt!

We doen dit een keertje voor, onder genot van een hapje en drankje en hierna mogen jullie samen elkaar brows voorzien van Henna.

De workshop duurt ongeveer 2 uur. Na afloop kun je zelf alles aanschaffen wat je zelf nodig hebt voor Henna Brows met een unieke korting!

Lijkt dit je leuk? Neem contact met ons op middels onderstaande button.

ja ik wil contact over de workshop
Flawlash-workshop-training

wij bieden diverse trainingen voor lashes & brows

Wil je een meer uitgebreide training? Bekijk ons trainingsoverzicht voor 1-dags cursussen incl. certificaat. Leuk als extra naast je opleiding als schoonheidsspecialist of als je vanuit huis een extra zakcentje wilt bijverdienen!