flawlash - trainingen

Onze trainingen zijn gerust vooruitstrevend te noemen. Door goed om ons heen te kijken en te leren van de experts, hebben wij een unieke manier van opleiden ontwikkeld. Bij Flawlash is jouw persoonlijke ontwikkeling voor ons het belangrijkst. Onze trainers zijn zeer ervaren trainers en hebben niet alleen hun sporen verdiend op het gebied van wimperstyling. Onze trainingen zijn gerust vooruitstrevend te noemen. Door goed om ons heen te kijken en te leren van de experts, hebben wij een unieke manier van opleiden ontwikkeld. Bij Flawlash is jouw persoonlijke ontwikkeling voor ons het belangrijkst. Onze trainers zijn zeer ervaren trainers en hebben niet alleen hun sporen verdiend op het gebied van wimperstyling.

onze trainingen op een rij

ons geheim? ervaring!

De juiste kennis van de wimperindustrie combineren we met onze kennis en ervaring op het gebied van ondernemen. Hoe zet je een salon op, hoe ga je met klanten om, hoe zorg je ervoor dat klanten terugkomen en maak je uiteindelijk je bedrijf winstgevend? Waar moet je op letten als je naam wilt maken als lashartist. Sharing is caring en omdat wij geloven dat alleen kwaliteit het beste resultaat geeft, ben je bij ons aan het juiste adres.

Wil je Flawlash Lashartist worden? Dan moet je aan onze  strenge kwaliteitseisen voldoen, want voor niks gaat de zon op. Wanneer je je examen succesvol hebt afgerond, krijg je van ons een Flawlash Certificaat. Een Flawlash certificaat is meer waard! Ben je door ons opgeleid en heb je uiteindelijk je certificaat in de pocket? Dan heb je recht op lifetime support. – Wij blijven altijd voor je klaar staan met advies, feedback of om je vragen te beantwoorden. –

flawlash by...:

Duidelijke uitleg. Neemt alle tijd voor je, ook veel goede tip wanneer iets niet gelijk lukt. Als heel prettig ervaren!

Marielle / Lash Volume Lift training

Voor meisjes die cursist willen worden raad ik deze cursus echt aan! Zóveel persoonlijke begeleiding en aandacht, en vooral heel leerzaam.

Rachel M. / Flawlash Academy

ALGEMENE INFORMATIE & VOORWAARDEN

  • De prijzen voor al onze trainingen zijn exclusief btw en inclusief manual en starterskit.
  • Een aanbetaling van 10% is vereist voor definitieve aanmelding voor al onze trainingen.
  • Het is mogelijk om bij ons een prive training te volgen, de meerprijs bedraagt €100,00
  • Wil je je training in delen betalen of contant op locatie? Flawlash Academy biedt deze mogelijkheid. Informeer even naar de voorwaarden en je ontvangt van ons de betalingsvoorwaarden in de mail.
Algehele algemene voorwaarden lezen.