Bij ons is jouw opleiding altijd maatwerk

Flawlash staat voor kwaliteit, wij geloven dat kwaliteit en passie voor het vak uiteindelijk het beste resultaat geeft. Niet alleen al onze producten zijn van de allerbeste kwaliteit, maar ook de behandelingen in onze salon onderscheiden zich door persoonlijke aandacht en zorgvuldig werken. Flawlash Lashartist word je dus niet zomaar! 

Onze trainingen, een uniek concept

Onze trainingen zijn gerust vooruitstrevend te noemen en onze Flawlash Academy is een uniek concept. Door goed om ons heen te kijken en te leren van de experts, hebben wij een unieke manier van opleiden ontwikkeld.

De aanpak  van onze trainingen is compleet nieuw in Nederland en biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen zoals jij dat wilt.

Bij Flawlash is elke training maatwerk en is jouw persoonlijke ontwikkeling voor ons het belangrijkst. Uit onze verschillende modules stel jij je eigen training samen. Kies je voor een complete training thuis, met behulp van persoonlijk contact, trainingsfilmpjes en een examen op afstand? Of kies je voor het volgen van een praktijkdag en examen bij ons op locatie? Alles is mogelijk.

Ons geheim? Losse modules!

Omdat geen mens hetzelfde is en er meerdere wegen zijn die naar succes leiden, wilden wij met onze Flawlash Academy een uniek concept op de markt brengen. En dat is gelukt! Flawlash is de eerste (en tot nu toe enige) opleider die werkt met zgn losse modules. Elke opleiding bestaat uit verschillende onderdelen waaruit jij je eigen unieke training samen kunt stellen. Jij kiest wat je wilt leren en daarmee ook wat je betaalt. Op deze manier is een toekomst als Lashartist voor iedereen binnen handbereik. Je kunt namelijk een opleiding samenstellen en volgen geheel naar eigen behoefte. Je Flawlash certificaat halen vanuit huis? Dat kan! Persoonlijk kennismaken en examen doen bij ons in de salon, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Online of op locatie

Bij ons is het mogelijk om je opleiding helemaal online te volgen. Je bestudeert de theorie in onze manual en gaat daarna aan de slag met de starterskit. Op YouTube volg je de heldere instructiefilmpjes waar alle handelingen stap voor stap worden worden uitgelegd. Tussendoor houden we contact via Skype/FaceTime/whatsapp zodat wij je vorderingen op de voet kunnen volgen. Wil je uiteindelijk officieel Flawlash Lashartist worden? Dan moet je aan onze  strenge kwaliteitseisen voldoen, want voor niks gaat de zon op 🙂 Wanneer je klaar bent voor het examen, kun je Examen en Certificaat aanvragen. Je examen mag je online doen, op deze manier heb je alle regie in handen en borgen wij de kwaliteit van ons unieke concept.

Je kunt er ook voor kiezen om bij ons op locatie je training te volgen. Volg een theorie ochtend om je te verdiepen in de lesstof en leer direct van onze experts. Breng daarna de theorie tot leven tijdens een praktijkdag waar je alle theorie direct in praktijk gaat brengen. Onze ervaren trainers staan je bij en geven direct feedback op je werk. Heb je het werk als lashartist in de vingers? Dan neem je een model mee naar de salon en kun je bij ons examen doen. Voeldoe je aan onze eisen? Dan mag je jezelf Flawlash Lashartist noemen en je certificaat in ontvangst nemen.

 

kies jouw module


Manual

Theorie

StarterskitPraktijk

Examen & Certificaat

All-in


One by One Artist

leer de basis van de klassieke one by one techniek

Russian Volume Professional

leer nog meer volume CREEREN m.b.v de russian volume techniek

LVL

Wimperlifting

leer alles over deze unieke methode die de natuurlijke wimpers lift

 

Flawlash certificaat

Een Flawlash certificaat is meer waard! Ben je door ons opgeleid en heb je uiteindelijk je certificaat in de pocket? Dan heb je recht op lifetime support. Wij blijven altijd voor je klaar staan met advies, feedback of om je vragen te beantwoorden. Zet jij je passie om in een toekomst?

Met je certificaat op zak kun je direct starten als zelfstandig Lashartist. Je kunt beginnen vanuit huis, maar ook kiezen voor een eigen salon. Zelf je geld verdienen, je eigen tijden bepalen en werken wanneer het jou uitkomt. Zomaar een paar voordelen van eigen baas zijn en met het Flawlash certificaat is dit binnen handbereik.

Begin vandaag nog en check onze verschillende trainingen of laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.