Flawlash staat voor kwaliteit, wij geloven dat kwaliteit en passie voor het vak uiteindelijk het beste resultaat geeft. Niet alleen al onze producten zijn van de allerbeste kwaliteit, maar ook de behandelingen in onze salon onderscheiden zich door persoonlijke aandacht en zorgvuldig werken. Flawlash Lashartist word je dus niet zomaar! 

Onze trainingen

Onze trainingen zijn gerust vooruitstrevend te noemen. Door goed om ons heen te kijken en te leren van de experts, hebben wij een unieke manier van opleiden ontwikkeld.

Bij Flawlash is jouw persoonlijke ontwikkeling voor ons het belangrijkst. Onze trainers zijn zeer ervaren trainers en hebben niet alleen hun sporen verdiend op het gebied van wimperstyling. Onze trainers zijn breed opgeleid, getraind als trainer en kunnen hun kennis en expertise overbrengen op enthousiaste wijze. Ze zijn gewend om voor groepen te staan en dagen je graag uit om het beste uit jezelf te halen. Wat is jouw unieke kracht en waarom kiezen mensen uiteindelijk voor jou? 

Ons geheim? Ervaring!

De juiste kennis van de wimperindustrie combineren we met onze kennis en ervaring op het gebied van ondernemen. Hoe zet je een salon op, hoe ga je met klanten om, hoe zorg je ervoor dat klanten terugkomen en maak je uiteindelijk je bedrijf winstgevend? Waar moet je op letten als je naam wilt maken als lashartist. Sharing is caring en omdat wij geloven dat alleen kwaliteit het beste resultaat geeft, ben je bij ons aan het juiste adres.

Flawlash certificaat

Wil je Flawlash Lashartist worden? Dan moet je aan onze  strenge kwaliteitseisen voldoen, want voor niks gaat de zon op 🙂 Wanneer je je examen succesvol hebt afgerond, krijg je van ons een Flawlash Certificaat. Een Flawlash certificaat is meer waard! Ben je door ons opgeleid en heb je uiteindelijk je certificaat in de pocket? Dan heb je recht op lifetime support. Wij blijven altijd voor je klaar staan met advies, feedback of om je vragen te beantwoorden.

Zet jij je passie om in een toekomst?

Met je certificaat op zak kun je direct starten als zelfstandig Lashartist. Je kunt beginnen vanuit huis, maar ook kiezen voor een eigen salon. Zelf voor inkomen zorgen, je eigen werktijden bepalen en werken wanneer het jou uitkomt. Zomaar een paar voordelen van eigen baas zijn en met het Flawlash certificaat is dit binnen handbereik.

Begin vandaag nog en check onze verschillende trainingen of laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.