One by One Professional

One By One Professional Training

Ben je wimperstylist en klaar om je vaardigheden en expertise naar een hoger level te tillen? De One By One Professional Training is speciaal ontwikkeld voor wimperstylisten die meer uit hun werk willen halen. De training is gericht op het verbeteren van huidige vaardigheden, het aanleren van de nieuwste technieken en het laten zien van geavanceerde wimperhints, tips & tricks.
De One By One Professional Training zal je werk naar een hoger niveau brengen.

Voor wie?

De One By One Professional Training is uitermate geschikt voor wimperstylisten die al enige tijd aan het werk zijn en graag hun kennis willen verbreden. Heb je de training One By One Artist gevolgd en ervaring opgedaan in het vak? Dan is dit een perfecte aanvulling op de opgedane kennis.
Ben je wimperstylist en er even een tijdje ‘tussenuit’ geweest? Dan is deze training uitermate geschikt als opfriscursus.

Inhoud training

De One By One Professional Training is een allround training vol met ‘know how’ en technieken die jouw ogen zullen openen voor de geavanceerde wereld van wimperextensions. Deze training duurt 1 dag en is te volgen in groepsverband of individueel.

De kosten voor deze training zijn (vanaf) 299 euro (excl btw)

Never stop learning, because life never stops teaching

Wil je onze trainingsdagen weten? Schrijf hier in voor één van onze cursussen en onze trainer neemt direct contact met je op!

Wil je meer over onze trainingsstage weten? Vul het inschrijfformulier in en 1 van onze trainers neemt contact met u op

Voor welke cursus wilt u zich aanmelden:

Flawlash one by one ArtistFlawlash Russian Volume ProfessionalFlawlash One by one ProfessionalFlawlash Volume LiftTrainingsstage