AMBITION ON FLEEK?

Bij Flawlash Academy leer je hoe jij een statement kunt maken met jouw werk!

Flawlash gelooft dat plezier het mooiste resultaat oplevert en vanuit daar geven wij invulling aan onze wimperstylist opleiding.
Lachen? Plezier? Wat heeft dat te maken met wimpers? Nou.. Alles! Wij geloven dat een vrouw op haar mooist is wanneer ze zich goed voelt. Deze ‘feel-good’ benadering is precies wat ons anders maakt dan alle andere wimperstylist opleidingen.

Voor wie?

Is beauty je passie? Wil je anderen helpen zich goed te voelen en er goed uit laten zien? Zit je vol positieve energie en ben je klaar om die te delen met anderen door middel van passie en talent? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Flawlash is altijd op zoek naar dynamische, creatieve leerlingen en ontdekt graag nieuwe talenten.

Tijdens onze wimperstylist opleidingen staat persoonlijke aandacht, professionaliteit en plezier op nummer 1. 

De wimperstylist opleiding

Onze opleidingen zijn praktijkgericht met oog voor detail. Als expert op het gebied van wimperextensions staan wij garant voor een gedegen opleiding. Het gedreven en goed getrainde Flawlash team beschikt over een uitgebreide kennis van het vakgebied. Wij beantwoorden al je vragen en helpen je ten alle tijden met het aanleren van de vaardigheden waarover een wimperstylist hoort te beschikken.

We houden ervan om lol te maken, maar we zijn serieus met betrekking tot de balans tussen plezier en goede trainingen. Een fijne werkomgeving is onze basis en we hopen dat elke training een lach op je gezicht brengt.

Wij onderscheiden ons door kwalitatief hoogwaardige opleidingen aan te bieden. Ons aanbod bestaat uit de opleidingen:

Inhoud van de opleiding

Een deskundige opleiding is een noodzakelijke basis om succesvol wimperstylist te worden. Bij ons leer je:

  • de theoretische achtergrond van het oog
  • de techniek om op de professionele manier wimperextensions te plaatsen
  • de Flawlash producten en al haar instrumenten kennen en ermee te werken klanten van het juiste advies te voorzien betreffende type wimperkrul, lengte en dikte
  • alle vaardigheden die een getraind wimperstylist dient te bezitten

Na je opleiding ben je altijd welkom om terug te komen, mee te kijken en te bespreken waar je in de praktijk tegenaan loopt. Wij kijken daarbij graag naar foto’s van je eerste modellen, kunnen feedback geven en beantwoorden jouw vragen. Goed getrainde lash professionals afleveren is ons doel.