One by One Artist

Onze Flawlash One By One Artist training richt zich op de klassieke wimperextension techniek; het plaatsen van 1 wimperextension op 1 natuurlijke wimper. Deze training is speciaal ontworpen om je de basiskennis van het vak wimperstylist eigen te maken. Wij zien deze training daarom ook als gedegen basis van waaruit je je verder kunt ontwikkelen binnen het vak.

Meer Informatie

ONE BY ONE professional

Ben je wimperstylist en klaar om je vaardigheden en expertise naar een hoger level te tillen? De One By One Professional Training is speciaal ontwikkeld voor wimperstylisten die meer uit hun werk willen halen. De training is gericht op het verbeteren van huidige vaardigheden, het aanleren van de nieuwste technieken en het laten zien van geavanceerde wimperhints, tips & tricks.
De One By One Professional Training zal je werk naar een hoger niveau brengen.

Meer Informatie

Volume Lift

Bij de LVL-behandeling worden de wimpers vanaf de wortel gelift. Hierdoor zien de wimpers er langer en dikker uit. Daarnaast geeft de toegevoegde wimpertint een mascara effect, waardoor ze al perfect zijn vanaf het moment dat je wakker wordt. De vorm blijft minimaal 6 – 10 weken behouden.  

Meer Informatie

Russian volume professional 

Nu je onze basiscursus hebt afgerond en de klassieke techniek beheerst, laten we je kennis maken met een hele nieuwe wereld: volume lashing! Geïnspireerd door de Russische volumetechniek, richt deze cursus zich op de kunst van de fan. Met behulp van een fijne diameter wimper kunnen we een 2-3-dimensionale fan maken die minder weegt dan één klassieke wimpers.

Meer Informatie